cladiri, Canada, Edinburgh, Ucraina,Missouri,chicago, Romania

   

Contact

Str. Lucretiu Patrascanu nr 13,
Bloc G1, Parter, Ap. 3,
Sector 3, Bucuresti

0726.27.77.95 - Vodafone
037.101.89.84 - Vodafone


office@romanian-holidays.ro
romanian.holidays@gmail.com

C.U.I. : RO 26421038;
Reg.Com.: J40/629/20.01.2010

Cont RON:
RO43 BRDE 426 SV 3614 416 4260
Cont EUR:
RO70 BRDE 426 SV 3614 459 4260
Banca: BRD – GSG – Sucursala TITAN

Cont RON:
RO34 RZBR 0000 0600 1282 0368
Cont EUR:
RO31 RZBR 0000 0600 1282 0422
Banca: RAIFFEISEN BANK
- Agentia Lucretiu Patrascanu

Licenta de turism

Polita asigurare

Protectia datelor

Informatii utile

Cele mai inficosatoare 7 cladiri

Ti-a dat vreodata o cladire fiori? Ar putea fi o biserica frumoasa, o cladire de birouri, o casuţa ... insa s-ar putea sa nu fii capabil nici macar sa te apropii de ea. Asta pentru ca, pur si simplu, simti de la prima vedere ca are ceva infricosator.


Iata care sunt cele mai infricosatoare 7 cladiri de pe intregul glob:

1. Templul Wat Rong Khun, Chiang Rai , din Thailanda. A fost votat ca fiind cea mai inspaimantatoare cladire, datorita arhitecturii stranii. O vizita la templul Wat Rong Khun, din Thailanda, nu-ti poate oferi o imagine de ansamblu, cladirea fiind inca in construtie. Asta nu inseamna ca imaginea nu e impresionanta: sculpturile care reprezinta doua maini ce ies din pamant te fac sa simti fiori reci pe sira spinarii. Mai ceva ca-n filmele horor de la Holllywood!


2. Castelul Corvinilor din Hunedoara , Romania. Da, pe locul doi in top ce afla Castelul Corvin, considerat primul castel in stil Dracula din Transilvania. Poate ca nu exista cu adevarat vampiri, insa castelul este amintit in cartea lui Jules Verne, "Ocolul pamantului in 80 de zile", si datorita arhitecturii sale gotice, a armelor si a momentelor intunecate din istoria sa. O istorie ce are toate ingredientele necesare pentru a-l face extrem de inspaimantator.


3. Metropolitan Correctional Center, Chicago , Illinois. Aici gasim cea mai inspaimantatoare inchisoare din Chicago. Triunghiulara, cu ferestre asemanatoare sagetilor medievale, Metropolitan Correctional Center este, pentru majoritatea localnicilor sau a vizitatorilor, una dintre cele mai intunecate cladiri din Chicago, din punct de vedere arhitectural. Cu siguranta, un loc care iti poate da fiori.


4. Cernobil Reactorul 4, Ucraina. Cunoscuta pentru cel mai mare dezastru nuclear din lume, zona de alimentare este si acum cea mai mare zona nelocuita din lume, insa excursiile sunt disponibile pentru curiosii care vor sa obtina o fotografie si nu se tem sa se apropie de aparatul de rau augur Geiger.


5. Conacul Lemp, St Louis, Missouri. Se zoneste ca este una dintre cele mai bantuite case din SUA. Charles Lemp s-a sinucis in aceast conac in anul 1949 şi, de atunci, lucruri stranii si-au facut simtite prezenta: inchiderea spontană a usilor sau a geamurile sparte au reusit sa bage frica in vizitatori, realizandu-se chiar si un reality show pe acesta tema.


6. Scott Monument, Edinburgh. Este considerat un adevarat cosmar pentru claustrofobi. Chiar daca nu are un aspect infricosator, monumentul lui Sir Walter Scott reuseste sa iti induca frica. Cei 61 de metri inaltime nu suna deloc descurajator, asta pana cand descoperi ca scara ascendenta in spirala devine tot mai stramta odata cu inaintarea, incat este imposibil sa mai ai pe cineva alaturi. Curba de finala este atat de stramta incat, practic, te stoarce pe usa catre platforma de sus. Iar daca nu suferi de claustrofobie, dupa o astfel de experienta, devii cu siguranta claustrofob.


7. Ottawa Jail Hostel, Ottawa, Canada. Vrei sa-ti petreci noaptea intr-o inchisoare? Pai, de ce nu am transforma o potentiala inchisoare bantuita intr-o pensiune? Aceasta inchisoare este, fara indoiala, mai inspaimantatoare decat multe altele, iar simplul stat in spatele gratiilor nu suna deloc a excursie destinata relaxarii turistilor.


Sursa: Travel Magazine
Cauta

Trasee personalizate

Elma - Holidays Agency va propune un concept nou pe piata turistica din Romania.
Acesta consta in personalizarea traseului turistic in functie de preferinte si bugetul disponibil.

Oferte

TABERE SCOLARE
ro     en     it     
Designed and maintained with yacms / Director web