Minunile lumii

   

Contact

Str. Lucretiu Patrascanu nr 13,
Bloc G1, Parter, Ap. 3,
Sector 3, Bucuresti

0726.27.77.95 - Vodafone
037.101.89.84 - Vodafone


office@romanian-holidays.ro
romanian.holidays@gmail.com

C.U.I. : RO 26421038;
Reg.Com.: J40/629/20.01.2010

Cont RON:
RO43 BRDE 426 SV 3614 416 4260
Cont EUR:
RO70 BRDE 426 SV 3614 459 4260
Banca: BRD – GSG – Sucursala TITAN

Cont RON:
RO34 RZBR 0000 0600 1282 0368
Cont EUR:
RO31 RZBR 0000 0600 1282 0422
Banca: RAIFFEISEN BANK
- Agentia Lucretiu Patrascanu

Licenta de turism

Polita asigurare

Protectia datelor

Informatii utile

Cele mai noi 8 minuni ale lumii

Publicatia de calatorii BudgetTravel prezinta lista de anul acesta a celor mai noi 8 minuni naturale ale lumii, realizata de Organizatia Educationala, Stiintifica si Culturala a Natiunilor Unite (UNESCO).
In fiecare an, aceasta organizatie dezvaluie o lista cu cele mai uimitoare atractii naturale ale lumii.In ultimii 28 de ani, organizatia a identificat mai mult de 180 de minuni naturale ale lumii, din 77 de tari, potrivit publicatiei BudgetTravel, citat de Yahoo Travel.

Lista cuprinde, printre altele, locatii precum Marele Canion, Varful Everest si Cascada Victoria. Constructiile lasate in urma de "mana omului", precum Colosseumul din Roma, sunt incadrate in alta categorie.

In acest an, organizatia a adaugat o noua serie de minuni naturale ale lumii.


China - Danxia


articole china

Regiunea cunoscuta sub denumirea de Danxia cuprinde sase zone subtropicale, situate la aproximativ 500 km de Xi'an, locul de bastina al luptatorilor terra-cotta.

Aceasta zona se caracterizeaza prin piloni din nisip roscat, ravene si alte forme incantatoare ce seamana mai mult cu mediul de pe Marte, decat cu o regiune din sud-vestul Chinei.


Kiribati - Insulele Phoenix


articole - insulele phoenix
Insulele Phoenix se afla la aproximativ 10.000 km nord-vest de insulele Fiji din Pacificul de Sud. Aici se intalnesc sute de specii de pesti, mamifere si pasari, fiind cea mai mare regiune marina protejata din lume.


Franta - Parcul National Reunion, Insulele Reunion

articole franta parcul national reunion
Insulele Reunion se intalnesc in sud-vestul Oceanului Indian, la aproximativ 645 km de coasta de est a Madagascarului, fiind incadrata de doi vulcani.


Hawaii – Papahanaumokuakea

articole hawaii

Aceasta regiune, al carei nume este aproape imposibil de pronuntat, adaposteste lagune cu apa cristalina si recifuri de corali in care se gasesc specii rare de vietuitoare marine.

Papahanaumokuakea se afla la nord-vest de Hawaii, fiind posibil de ajuns acolo doar cu avionul. Exista si o traditie conform careia, dupa moarte, spiritele se intorc in acea zona.


Tanzania - Zona de conservare Ngorongoro


articole tanzania
Zona de conservare Ngorongoro, unde se regaseste si vulcanul cu acelasi nume, este populata de animale salbatice precum zebre si pisici salbatice. Intreaga zona se intinde pe o suprafata de peste 5.100 kmp, avand la vest faimosul Parc National Serengeti.

Zona de conservare reprezinta o zona de mostenire a lumii inca din anul 1979.

Anul acesta zona a fost din nou mentionata in lista minunilor lumii, de aceasta data si din punct de vedere cultural, fiind considerata locul in care au fost descoperiti pentru prima data stramosii lumii.


Mexic, Provincia Oaxaca - Pesterile Preistorice ale lui Yagul si Mitla

articole mexic
Arheologii au descoperit pestera preistorica facand sapaturi in provincia mexicana Oaxaca, la circa 550 km distanta de sudul orasului Mexico City.

In afara de arta din piatra, regasita pe peretii acesteia, pestera este faimoasa si pentru semintele de cucurbitacee, vechi de peste 10.000 de ani - dovada existentei plantelor cultivate pe continentul american.


Rusia - Rezervatia Naturala de Stat Putoransky


articole rusia

Aceasta rezervatie naturala este localizata la aproximativ 100 km nord fata de Circul Arctic din Siberia centrala si de nord.

Rezervatia reprezinta o ruta vitala pentru renii ce traverseaza raurile si zonele de tundra. Practic, rezervatia este asemeni unui desert, pentru ca ploua si ninge foarte putin in timpul anului.


Sri Lanka - Podisurile Centrale


articole sri lanka

Podisurile centrale din Sri Lanka adapostesc leoparzi si alte animale pe cale de disparitie. Habitatul lor se situeaza la o inaltime de peste 2.400 m deasupra nivelului marii, in Oceanul Indian.SURSA:www.dailybusiness.ro
Cauta

Trasee personalizate

Elma - Holidays Agency va propune un concept nou pe piata turistica din Romania.
Acesta consta in personalizarea traseului turistic in functie de preferinte si bugetul disponibil.

Oferte

TABERE SCOLARE
ro     en     it     
Designed and maintained with yacms / Director web