Contact

Str. Lucretiu Patrascanu nr 13,
Bloc G1, Parter, Ap. 3,
Sector 3, Bucuresti

0726.27.77.95 - Vodafone
037.101.89.84 - Vodafone


office@romanian-holidays.ro
romanian.holidays@gmail.com

C.U.I. : RO 26421038;
Reg.Com.: J40/629/20.01.2010

Cont RON:
RO43 BRDE 426 SV 3614 416 4260
Cont EUR:
RO70 BRDE 426 SV 3614 459 4260
Banca: BRD – GSG – Sucursala TITAN

Cont RON:
RO34 RZBR 0000 0600 1282 0368
Cont EUR:
RO31 RZBR 0000 0600 1282 0422
Banca: RAIFFEISEN BANK
- Agentia Lucretiu Patrascanu

Licenta de turism

Polita asigurare

Protectia datelor

Informatii utile

Ministerul Mediului ar trebui sa contribuie cu bani la promovarea turismului

Asociatia Litoral-Delta Dunarii solicita Ministerului Mediului ca 10% din suma obtinuta de institutie din inchirierea plajelor sa fie directionata catre promovarea litoralului si sustinerea curselor charter catre aceasta destinatie, se arata intr-un comunicat al asociatiei, potrivit Mediafax.


Asociatia Litoral - Delta Dunarii contesta maniera de organizare a licitatiei de atribuire a plajelor, organizata de Directia Apelor Dobrogea Litoral (DADL) Constanta fara consultarea mediului privat din turism, "asa cum se intampla anual din 2006".
Asociatia a cerut luni demisia directorului DADL, Marian Mitrea, acuzandu-l ca aceasta institutie refuza constant dialogul cu cei implicati direct in turismul de pe litoralul romanesc si de lipsa unui raport in care sa se prezinte veniturile incasate de stat din expolatarea plajelor.
"Daca Ministerul Mediului se incapataneaza sa faca turism si sa faca imposibila orice strategie a noastra de a avea tarife mici pe litoral, atunci solicitam sa se redirectioneze 10% din suma incasata de DADL de la operatorii plajelor catre Asociatia pentru promovarea Litoralului, pentru a fi folosita in promovarea destinatiei, in aducerea de noi curse charter pe Aeroportul Mihail Kogalniceanu, pentru sustinerea programelor derulate de ANAT pentru atragerea turistilor, pentru organizarea de evenimente in timpul sezonului si pentru participarea la Targurile de turism", se arata in comunicatul asociatiei.
Reprezentantii patronatului sustin ca aduc turisti pe plajele romanesti prin eforturi proprii ale hotelierilor si agentiilor de turism, ale Consiliului Judetean si MDRT, iar Ministerul Mediului profita de acest lucru pentru a colecta venituri consistente. Potrivit surselor citate, banii obtinuti de catre DADL nu se reintorc la Constanta nici sub forma de investitii pentru conservarea si administrarea plajelor si nici ca fonduri pentru asigurarea serviciilor de salvamar si prim ajutor.
Saptamana trecuta au fost deschise ofertele depuse pentru inchirierea sectoarelor de plaja de pe litoralul Marii Negre, iar luni au fost desemnati castigatorii de catre Administratia Bazinala de Apa Dobrogea-Litoral, apartinand DADL.
La Navodari au fost desemnate castigatoare ale sectoarelor de plaja 3 firme, la Mamaia au fost 31 de castigatori, la Eforie Nord 7, la Vama Veche 9, iar in cazul statiunilor Olimp si 2 Mai a fost desemnat un singur castigator.. Pentru plajele din Mangalia, Venus si Jupiter a participat la licitatie cate o companie, care a fost descalificata in toate cele trei cazuri din lipsa de concurenta, iar in restul statiunilor nu s-au desfasurat licitatii in absenta ofertelor.

Sursa: www.wall-street.ro
Cauta

Trasee personalizate

Elma - Holidays Agency va propune un concept nou pe piata turistica din Romania.
Acesta consta in personalizarea traseului turistic in functie de preferinte si bugetul disponibil.

Oferte

TABERE SCOLARE
ro     en     it     
Designed and maintained with yacms / Director web