Radu Mazare: Plajele trebuie sa fie la hotelieri

   

Contact

Str. Lucretiu Patrascanu nr 13,
Bloc G1, Parter, Ap. 3,
Sector 3, Bucuresti

0726.27.77.95 - Vodafone
037.101.89.84 - Vodafone


office@romanian-holidays.ro
romanian.holidays@gmail.com

C.U.I. : RO 26421038;
Reg.Com.: J40/629/20.01.2010

Cont RON:
RO43 BRDE 426 SV 3614 416 4260
Cont EUR:
RO70 BRDE 426 SV 3614 459 4260
Banca: BRD – GSG – Sucursala TITAN

Cont RON:
RO34 RZBR 0000 0600 1282 0368
Cont EUR:
RO31 RZBR 0000 0600 1282 0422
Banca: RAIFFEISEN BANK
- Agentia Lucretiu Patrascanu

Licenta de turism

Polita asigurare

Protectia datelor

Informatii utile

Radu Mazare: Plajele trebuie sa fie la hotelieri

Primarul municipiului Constanta, Radu Mazare, sustine ca plajele trebuie sa ajunga la hotelieri si fiecare unitate hoteliera de pe litoral trebuie sa aiba o bucata de plaja, insa, totodata, ar trebui sa existe si zone de plaja publica pentru cei care nu doresc sa inchirieze un sezlong, scrie Mediafax."Parerea mea este ca fiecare hotel trebuie sa aiba plaja lui in fata, inclusiv hotelul care este pe malul lacului trebuie sa aiba un corespondent de plaja pe partea cealalta, unde sa vina turistul sa stie ca umbreluta vargata apartine hotelului cutare sau hotelului cutare. Parerea mea este ca trebuie sa fie niste bucati de plaja care sa fie plaja comunala sau publica, unde sa vina toata lumea sa-si puna cearsaful si asa cred ca trebuie sa functioneze plajele", a declarat Radu Mazare, in cadrul dezbaterii despre Legea turismului organizata de Comisia de Administratie a Camerei Deputatilor.


El a precizat ca in prezent plajele sunt subinchiriate de catre hotelieri de la operatorii care au castigat licitatiile si considera ca acest lucru nu este firesc.


"Acum nu sunt date lor, sunt subinchiriate la a doua sau a treia mana. Se iau bani foarte multi, creste pretul serviciilor pentru consumatorul final. Eu am un hotel in Mamaia si in fata plaja o are nu stiu cine care a dat-o nu stiu cui. E nefiresc sa se intample asa. Turistul se duce pe plaja si acolo ii cere pe sezlong cat il costa camera, sunt si cazuri de genul asta", a explicat Mazare.


El a mai spus ca asa cum partiile de schi apartin autoritatilor locale sau operatorilor privati, tot asa si plajele trebuie sa ajunga la hotelieri.

"Plajele trebuie sa fie la hotelieri. Partiile cui apartin in statiunile montane, apartin cumva ministerului? Apartin autoritatilor locale, apartin operatorilor privati", a precizat edilul.


Radu Mazare a participat, joi, la Olimp, la dezbaterile Comisiei de Administratie Publica din Camera Deputatilor pe Legea turismului.

Trecerea plajelor in administrarea autoritatilor locale a fost discutata, miercuri, in Comisia de Administratie Publica a Camerei Deputatilor intrunita la Olimp, presedintele Asociatiei Nationale a Agentiilor de Turism (ANAT), Corina Martin, sustinand aceasta propunere in conditiile in care plajele sunt inchiriate de societati care nu au legatura cu turismul.


Deputatii din Comisia de Administratie Publica s-au intrunit, miercuri si joi, pe litoral, in statiunea Olimp, unde au analizat proiectul Legii turismului, iar la dezbateri au participet reprezentanti ai autoritatilor locale, ai patronatelor si asociatiilor de promovare de pe litoral si ai Ministerului Turismului.

Sursa: www.wall-street.ro

 
Cauta

Trasee personalizate

Elma - Holidays Agency va propune un concept nou pe piata turistica din Romania.
Acesta consta in personalizarea traseului turistic in functie de preferinte si bugetul disponibil.

Oferte

TABERE SCOLARE
ro     en     it     
Designed and maintained with yacms / Director web