aeroport,activitati,wireless,laptop,calorii,cumparaturi,testere,carti,ziare,low-cost,high-class

   

Contact

Str. Lucretiu Patrascanu nr 13,
Bloc G1, Parter, Ap. 3,
Sector 3, Bucuresti

0726.27.77.95 - Vodafone
037.101.89.84 - Vodafone


office@romanian-holidays.ro
romanian.holidays@gmail.com

C.U.I. : RO 26421038;
Reg.Com.: J40/629/20.01.2010

Cont RON:
RO43 BRDE 426 SV 3614 416 4260
Cont EUR:
RO70 BRDE 426 SV 3614 459 4260
Banca: BRD – GSG – Sucursala TITAN

Cont RON:
RO34 RZBR 0000 0600 1282 0368
Cont EUR:
RO31 RZBR 0000 0600 1282 0422
Banca: RAIFFEISEN BANK
- Agentia Lucretiu Patrascanu

Licenta de turism

Polita asigurare

Protectia datelor

Informatii utile

Top 5 activitati ce le puteti face in aeroporturi

Oricum am calatori, low-cost sau high-class, toti ne lovim de aceleasi probleme. Anulari de zboruri, intarzieri la plecare, escale cu multe ore de petrecut in aeroport etc.


Iata ce puteti face ca sa va treaca timpul mai repede si sa nu ajungeti sa va plictisiti pana la decolare:

1. Scoateti-va materialul de citit la inaintare: carti, ziare, ghiduri turistice, orice aveti la indemana. Cititi despre locurile in care urmeaza sa calatoriti, un roman bun, un ziar, orice va poate face timpul sa treaca mai repede. Iar daca nu aveti nimic asupra voastra si nici bani, puteti apela la urmatorul plan: fiecare aeroport are chiosc cu reviste, unde puteti intra si citi tabloide pe gratis. Luati-le la rand si cititi din fiecare, pana va plictisiti. Nu o sa va atraga nimeni atentia sau sa va puna sa le cumparati.

2. Faceti cumparaturi si testati produse/gratuit
O alta activitate care poate fi chiar interesanta e shopping-ul. Toti ati auzit de duty free sau magazine fara taxe din zonele internationale. Daca aveti bani, va puteti pierde ceva timp prin ariile mari cu magazine din aeroporturi. Daca nu aveti insa bani, testati creme, parfumuri, rujuri, in magazinele de parfumerie. Toate au testere si astfel, puteti incerca gratuit produsele.

3. Nu ati mai fost la sala demult? Acum puteti arde niste calorii
Mai ales in aeroporturile mari, poate fi chiar placut sa te plimbi, sa admiri hainele prin vitrine, sa te mai opresti la o cafenea si apoi sa te plimbi din nou. Acolo unde vedeti lucruri interesante , nici plimbarea nu este o corvoada, asa ca aeroportul e un loc perfect pentru plimbari in scopul arderii caloriilor.

4. Cautati zonele wireless

Unii aveti wireless incorporat in telefon, altii veti avea cu voi laptop-ul. Nici nu veti simti cum zboara orele odata conectati la internet.  Unele zone sunt cu plata (si primiti in urma platii parola), altele insa, sunt gratuite ( in jurul cafenelelor, barurilor).
Daca nu aveti la voi obiecte electronice ce au wireless, puteti intra pentru o ora intr-un net club si sa navigati acolo pe internet. Din pacate, astfel de zone sunt deseori costisitoare, insa daca aveti de stat mai mult de 5 ore, efortul va merita, cu siguranta!

5. Fiti prietenosi si veti vedea cat de interesanta poate deveni "viata in aeroport". Francezi, englezi, japonezi...prin fata voastra se perinda toate natiile lumii. Uneori, vor veni altii cu initiativa, alteori va trebui sa faceti voi primii pasi. Cel mai des, o conversatie se naste in mod firesc, nefortat.

Prin urmare, experientele traite in aeroport pot fi minunate, daca veti avea cu cine sa povestiti.


Sursa: Enciclopedia calatorului independent
 
Cauta

Trasee personalizate

Elma - Holidays Agency va propune un concept nou pe piata turistica din Romania.
Acesta consta in personalizarea traseului turistic in functie de preferinte si bugetul disponibil.

Oferte

TABERE SCOLARE
ro     en     it     
Designed and maintained with yacms / Director web