top hoteluri

   

Contact

Str. Lucretiu Patrascanu nr 13,
Bloc G1, Parter, Ap. 3,
Sector 3, Bucuresti

0726.27.77.95 - Vodafone
037.101.89.84 - Vodafone


office@romanian-holidays.ro
romanian.holidays@gmail.com

C.U.I. : RO 26421038;
Reg.Com.: J40/629/20.01.2010

Cont RON:
RO43 BRDE 426 SV 3614 416 4260
Cont EUR:
RO70 BRDE 426 SV 3614 459 4260
Banca: BRD – GSG – Sucursala TITAN

Cont RON:
RO34 RZBR 0000 0600 1282 0368
Cont EUR:
RO31 RZBR 0000 0600 1282 0422
Banca: RAIFFEISEN BANK
- Agentia Lucretiu Patrascanu

Licenta de turism

Polita asigurare

Protectia datelor

Informatii utile

Top hoteluri cele mai inedite

Cele mai ciudate hoteluri din lume ofera clientilor experiente de neuitat in calatoriile lor. Fie ca e vorba de un hotel din gheata sau din sare, camere facute dupa model Hello Kitty sau hoteluri submarin, toate acestea merita incercate o data in viata.


1.Hotelul de gheata

hotelul de gheata din Suedia
Hotelul de gheata este o experienta unica pentru fiecare vizitator sau client. Acesta se afla in Jukkasjarvi, Suedia, si este cel mai vechi si mai mare complex de gheata si zapada din lume.

Cu o suprafata de 5.500 mp, hotelul este construit din nou, in fiecare an , iar sezonul 2010/2011 va reprezenta a 21-a editie a lui.


2. Hotelul pesterilor din Turcia

hotelul pesterilor din Turcia
Hotelurile legendare stil pestera din regiunea Cappadocia, din Turcia, sunt unele dintre cele mai interesante si unice complexuri din lume. Apartamentele au fost sapate in roca vulcanica prezenta in intreaga regiune.
In trecut, adaposturile din roca erau folosite drept case, biserici si manastiri.


3. Hotelul Hello Kitty


hotelul hello kitty taiwan
Trebuie sa fii un adevarat fan Hello Kitty pentru a sta in vila dedicata in intregime personajului din plus. Hotelul roz, plin cu lucruri specifice temei Hello Kitty, de la tapet pana la accesorii de toaleta, se gaseste in Taipei, capitala Taiwanului.


4. Burj Al Arab

hotelul burj al arab dubai
Burj Al Arab este un hotel de 7 stele, construit pe o insula artificiala in Dubai. Forma cladirii a fost realizata dupa modelul unei nave arabe si masoara 321 m inaltime.

Este al doilea cel mai inalt hotel din lume dupa Turnul Rose, tot din Dubai.


5. Hotelul de Sare

hotelul de sare din bolivia
Singurul hotel din lume construit in intregime din sare se afla in Bolivia, langa faimosul desert din sare Uyuni.

Aceasta constructie dateaza din 1993 si de atunci a atras un numar considerabil de turisti, dornici sa incerce experienta de a sta intr-o "salina" cu toate facilitatile specifice civilizatiei.


6. Parcul de moteluri Woodlyn

parcul de moteluri din noua zeelanda
Parcul Woodlyn din Waitomo, Noua Zeelanda, este unul dintre cele mai ciudate locuri de cazare din lume. Aici puteti alege intre a sta intr-un motel avion sau intr-un motel pentru hobbiti. Parcul mai contine moteluri de tip tren sau nave marine.

7. Hanul UtterAcest proiect, creat de Mikael Genberg, este un hotel subacvatic, in care se intra prin intermediul unei case rosii in stil suedez.

Complexul pluteste deasupra lacului Malaren din Suedia si ofera peisaje impresionante ale lumii din adancurile apelor.
 

8 Hotelul Das Park

Hotelul Das Park este situat in Osterreich, Austria, si este format din cilindre mari de beton, care servesc drept camere. Fiecare tub cantareste 9,5 tone. Hotelul este deschis din mai pana in octombrie si este ideal pentru vacantele de vara, intrucat te protejeaza de arsita.


9. Hotelul Hang Nga

Nu in ultimul rand, acest hotel interesant se afla ascuns in muntii Vietnamului. Considerat cea mai neobisnuita cladire din aceasta tara, hotelul Hang Nga este format din incaperi care se impletesc intr-un labirint inchegat cu ajutorul unor poduri. In hotel poti gasi si pasari in custi, panze de paianjen artistice, animale enorme si multe alte curiozitati care iti lasa senzatia ca te afli intr-un basm.


10. Hotelul capsula

Daca veti avea vreodata drum prin Haga, nu ratati experienta oferita de cazare intr-un hotel cel putin interesant: hotelul capsula. Colorate in portocaliu, aceste capsule, desi nu foarte mari, ofere saci de dormit pentru trei persoane. Pentru turistii mai pretentiosi, exista varianta imbunatatita, cu cearsafuri de matase, o biblioteca plina ochi de filmele cu James Bond, sampanie si un glob disco.


Sursa: www.renne.ro

Cauta

Trasee personalizate

Elma - Holidays Agency va propune un concept nou pe piata turistica din Romania.
Acesta consta in personalizarea traseului turistic in functie de preferinte si bugetul disponibil.

Oferte

TABERE SCOLARE
ro     en     it     
Designed and maintained with yacms / Director web