Contact

Str. Lucretiu Patrascanu nr 13,
Bloc G1, Parter, Ap. 3,
Sector 3, Bucuresti

0726.27.77.95 - Vodafone
037.101.89.84 - Vodafone


office@romanian-holidays.ro
romanian.holidays@gmail.com

C.U.I. : RO 26421038;
Reg.Com.: J40/629/20.01.2010

Cont RON:
RO43 BRDE 426 SV 3614 416 4260
Cont EUR:
RO70 BRDE 426 SV 3614 459 4260
Banca: BRD – GSG – Sucursala TITAN

Cont RON:
RO34 RZBR 0000 0600 1282 0368
Cont EUR:
RO31 RZBR 0000 0600 1282 0422
Banca: RAIFFEISEN BANK
- Agentia Lucretiu Patrascanu

Licenta de turism

Polita asigurare

Protectia datelor

Informatii utile

Udrea: Este greu sa ceri hotelierilor preturi mici cat timp exista turisti care isi permit sa plateasca

Problema turismului romanesc nu va putea fi rezolvata atat timp cat operatorii de pe litoral se multumesc sa castige prin preturi mari percepute intr-un sezon de doar doua luni, iar in Romania exista turisti care isi permit sa achite aceste preturi mari, a declarat ministrul de resort, Elena Udrea, potrivit Mediafax.


"Cata vreme se vor multumi operatorii de turism de pe litoral sa castige mult prin preturi mari, timp de doua luni si jumatate pe litoralul romanesc, si nu sunt interesati de cresterea perioadei sezonului estival si nici de atragerea si a altor turisti decat cei care isi permit sa vina in timpul verii sa plateasca preturile pe care ei le cer, nu vom putea rezolva problema litoralului romanesc. El a ajuns sa fie din ce in ce mai scurt si sunt operatori - sigur, nu toti - care deschid la mijlocul lunii iunie, inchid la 1 septembrie si nu ii intereseaza ce se intampla mai departe, ori chiar si pentru un operator de turism care doreste sa tina deschis mai mult este greu sa mai ai turisti cand toata statiunea este inchisa", a spus Udrea, intr-o conferinta de presa sustinuta la Guvern.
Ea a aratat ca unul dintre lucurile de care se plang turistii este nivelul ridicat al preturilor, insa ministerul nu poate interveni in niciun fel, deoarece piata este libera, iar singurul lucru care s-ar putea face este cresterea sezonului turistic estival.
"Undeva, aceasta morisca trebuie sa se opreasca. Adica, pe de-o parte, ei spun ca nu tin deschis pentru ca nu vin turisti, pe de alta parte turistii spun ca ar veni, dar nu este deschis. Este o posibilitate ca extinderea sezonului sa aduca scaderea pretului macar ca medie, dar cat timp exista in Romania turisti care isi permit sa plateasa preturile acestea mari in timpul sezonului estival, este greu sa le ceri hotelierilor pur si simplu sa scada preturile", a spus ministrul.
Guvernul a aprobat, duminica, proiectul legii turismului, transmis Parlamentului spre dezbatere si adoptare in regim de urgenta.

Sursa: www.wall-street.ro
Cauta

Trasee personalizate

Elma - Holidays Agency va propune un concept nou pe piata turistica din Romania.
Acesta consta in personalizarea traseului turistic in functie de preferinte si bugetul disponibil.

Oferte

TABERE SCOLARE
ro     en     it     
Designed and maintained with yacms / Director web