WIZZAIR 2012

   

Contact

Str. Lucretiu Patrascanu nr 13,
Bloc G1, Parter, Ap. 3,
Sector 3, Bucuresti

0726.27.77.95 - Vodafone
037.101.89.84 - Vodafone


office@romanian-holidays.ro
romanian.holidays@gmail.com

C.U.I. : RO 26421038;
Reg.Com.: J40/629/20.01.2010

Cont RON:
RO43 BRDE 426 SV 3614 416 4260
Cont EUR:
RO70 BRDE 426 SV 3614 459 4260
Banca: BRD – GSG – Sucursala TITAN

Cont RON:
RO34 RZBR 0000 0600 1282 0368
Cont EUR:
RO31 RZBR 0000 0600 1282 0422
Banca: RAIFFEISEN BANK
- Agentia Lucretiu Patrascanu

Licenta de turism

Polita asigurare

Protectia datelor

Informatii utile

Wizz Air lanseaza aplicatia PocketGuide pe wizzair.com

Wizz Air, cea mai mare companie aeriana low-cost, low-fare ce face legatura intre Europa de Vest si de Est, a anuntat astazi un nou parteneriat cu PocketGuide Inc, lansand o oferta inovatoare pentru clientii sai. Incepand cu 12 octombrie, Wizz Air pune la dispozitia pasagerilor sai aplicatia PocketGuide, o aplicatie de top


pe piata globala a aplicatiilor audio de calatorie.

PocketGuide, o aplicatie de calatorie de top, ofera pentru destinatiile atractive de calatorie Wizz Air, tururi audio si locuri de petrecere a timpului liber. Pasagerii Wizz Air pot descarca aplicatia inainte de calatorie atat pe Iphone cat si pe telefoanele ce folosesc sistemul Android, bucurandu-se astfel de o experienta individuala de ghidaj pana la destinatie, fara costuri de roaming.

PocketGuide este singura aplicatie de pe piata care ghideaza utilizatorii prin oras asemenea unui ghid adevarat prin navigatie vocala, oferind pe parcurs informatii locale interesante. In timpul calatoriei utilizatorii pot face fotografii sau posta comentarii si cu un singur click aplicatia creeaza un video 3D cu experientele de pe parcursul calatoriei. Tururile sunt dezvoltate folosind informatiile ghizilor locali pentru a oferi siguranta faptului ca pasagerii Wizz Air vor ajunge sa cunoasca toate obiectivele importante care trebuie vizitate la destinatia aleasa.

“Pasagerii Wizz Air nu vor mai avea cum sa se rataceasca, noua aplicatia PocketGuide disponibila pe site-ul companiei ofera clientilor nostri posibilitatea de a descarca o harta offline imbogatita cu tururi de inalta calitate. Aplicatia PocketGuide este gratuita, utilizatorii trebuie sa plateasca doar pentru continut. Un tur costa 2,5 Euro, iar un pachet complet cu turul orasului este disponibil incepand de la 5 Euro. Dupa ce tururile sunt descarcate, aplicatia functioneaza in modul offline pentru a preveni incarcarea cu noi costuri de roaming. Pentru o perioada limitata, pasagerii Wizz Air se pot bucura de un tur gratuit la alegere, fara costuri suplimentare. Pasagerii pot alege dintr-o gama larga de tururi pentru 85 de destinatii din intreaga lume. Pentru a obtine turul demo gratuit si pentru a beneficia de oferta, pasagerii sunt sfatuiti sa se inregistreze in cursul zilei de astazi pe wizzair.com”, a declarat Daniel de Carvalho, Corporate Communications Manager la Wizz Air.

Sursa: Stiri de Romania

Cauta

Trasee personalizate

Elma - Holidays Agency va propune un concept nou pe piata turistica din Romania.
Acesta consta in personalizarea traseului turistic in functie de preferinte si bugetul disponibil.

Oferte

TABERE SCOLARE
ro     en     it     
Designed and maintained with yacms / Director web