Zece sfaturi pentru o vacanta fara griji

   

Contact

Str. Lucretiu Patrascanu nr 13,
Bloc G1, Parter, Ap. 3,
Sector 3, Bucuresti

0726.27.77.95 - Vodafone
037.101.89.84 - Vodafone


office@romanian-holidays.ro
romanian.holidays@gmail.com

C.U.I. : RO 26421038;
Reg.Com.: J40/629/20.01.2010

Cont RON:
RO43 BRDE 426 SV 3614 416 4260
Cont EUR:
RO70 BRDE 426 SV 3614 459 4260
Banca: BRD – GSG – Sucursala TITAN

Cont RON:
RO34 RZBR 0000 0600 1282 0368
Cont EUR:
RO31 RZBR 0000 0600 1282 0422
Banca: RAIFFEISEN BANK
- Agentia Lucretiu Patrascanu

Licenta de turism

Polita asigurare

Protectia datelor

Informatii utile

Zece sfaturi pentru o vacanta fara griji

Operatorul aerian British Airways, a treia companie aeriana din Europa, ce transporta anual 36 de milioane de pasageri in toata lumea, ofera 10 sfaturi simple pentru un zbor cat mai placut.
 Sfatul 1

Calatoriti ca o vedeta si luati cu dumneavoastra un sal de lana. Este foarte potrivit atunci cand schimbati clima si va este intotdeauna util pe avion. De asemenea, este bine sa aveti o pereche de balerini flexibili in bagajul de mana daca doriti sa inlocuiti tocurile cu o pereche de pantofi comozi si care vor ocupa foarte putin spatiu.

Sfatul 2

Luati intotdeauna un pix in bagajul de mana pentru formularele care trebuie completate inainte de sosire.

Sfatul 3

Nu umpleti complet recipientele cu produse de toaleta – evitati astfel scurgerile din cauza presurizarii aeronavei la altitudine mare. De asemenea, asigurati-va ca in bagajul de mana recipientele ce contin lichide nu depasesc 100 ml si ca acestea incap intr-o punga de plastic de maxim 20cm x 20cm (va recomandam pungile de sandwich).

Sfatul 4


Daca sunteti pretentios in privinta ceaiului de dimineata, luati cu dumneavoastra pliculetele de ceai preferate

Sfatul 5

Inscrieti-va in programul de calatori frecventi (Executive Club) ai British Airways – este gratuit si va ofera o multime de avantaje. In calitate de membru, veti avea prioritate in cazul in care compania cauta persoane pentru promovarea la o cabina superioara de calatorie.

Sfatul 6

Luati servetele umede pentru copii – sunt foarte bune pentru improspatare: atat pentru adultii in toata regula, cat si pentru micuti.

Sfatul 7


Descarcati aplicatia BA pe telefonul mobil. In felul acesta, veti putea efectua formalitatile de check-in pentru cursa BA si veti putea emite cartea de imbarcare in timp ce stati confortabil in sezlong.

Sfatul 8

Daca porniti intr-o vacanta pe litoral, puneti-va costumul de baie in bagajul de mana pentru a-l putea imbraca si a merge direct la mare sau la piscina de indata ce ajungeti. Puneti si un pareo daca prosopul de plaja este prea voluminos.

Sfatul 9

Alegeti o companie aeriana precum BA, care permite turistilor sa inregistreze gratuit un bagaj de cala de 23 kg, precum si doua bagaje de mana in cabina. Mai exact, foarte multe articole vestimentare si un spatiu deosebit de generos daca te gandesti ca unele companii aeriene fara pretentii accepta un singur bagaj de mana, va taxeaza pentru fiecare bagaj de cala si accepta un bagaj de cala de maxim 15 kg.

Sfatul 10


Pentru a evita acel moment ingrozitor in care va dati seama abia la aeroport ca v-ati uitat pasaportul in seif, puneti un papuc de casa langa pasaport. Poate parea caraghios, dar metoda da rezultate!


Sursa: www.wall-street.ro

 


Cauta

Trasee personalizate

Elma - Holidays Agency va propune un concept nou pe piata turistica din Romania.
Acesta consta in personalizarea traseului turistic in functie de preferinte si bugetul disponibil.

Oferte

TABERE SCOLARE
ro     en     it     
Designed and maintained with yacms / Director web